NADB Dalfsen - 13-12-2009, 10e

De eerste wedstrijd weer sinds het nederlands kampioenschap in november. Er zat voor ons maar een maandje tussen, maar het voelde als een half jaar. Het was dan ook weer even wennen om zo op de vloer te staan.

De voorronde was niet onze beste ronde. We wilden vanaf het begin al te graag, waardoor het op dat moment alleen maar minder wordt. Daarbij is de energie na een dans of drie ook op, waardoor het laatste deel van de ronde alleen nog maar 'overleven' mag heten.

Volgens een raar systeem (vonden wij tenminste) gingen er na de voorronde maar twee paren door. Uit de herkansing zouden er nog eens acht bij komen. Bijna iedereen danste vandaag dus herkansing. Deze ging bij ons al weer stukken beter en bleek achteraf de beste ronde van de dag. We waren weer wat onspannender en konden het ook veel beter volhouden. Door naar de halve finale...

De halve finale was voor ons gevoel de beste ronde. We konden weer wat vrijer dansen dan de vorige rondes, conditioneel ging het vrij gemakkelijk en we konden zelfs al wat kleine dingen toepassen van de veranderingen die we aan het maken zijn. Helaas zat de finale er niet in en moesten we genoegen nemen met een tiende plaats.

We zijn voor ons gevoel een goede 'nieuwe' weg ingeslagen. Die bevestiging krijgen we gelukkig ook van onze trainers en de mensen om ons heen. Nu de jury nog eens gaan overtuigen;-)

 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates