NK NADB Almere - 01-11-2009, 13e

Ons dipje duurt nog even voort. We kunnen wel stellen dat er op het NK, en dan vooral in de halve finale heerlijk hebben gedanst. We hebben alles gegeven en laten zien wat we volgens ons nu waard zijn. Helaas was het niet genoeg voor een hoge plaatsering, maar in dit geval vinden we dat niet zo erg. We zijn al lang bij dat we lekker hebben gedanst. Onze tijd komt wel weer…

Rest ons nog onze supporters te bedanken en natuurlijk Linda, voor het uitlenen van haar prachtige jurk! En natuurlijk Herman en Michèle: Gefeliciteerd met het behalen van de titel!

Voor de volledigheid, dit is wat Herman en Michèle van ons vonden zondag:

A klasse:
John van den Broek & Petra de Vries hebben een moeilijk vorig seizoen gehad. Tijdens het NK in mei 2008 behaalden zij de 5de plek. De paren boven hun promoveerden en de weg naar de 1ste plek leek open te vallen voor hun. Dat was echter niet het geval, want de finale werd daarna niet altijd behaald. John & Petra raakten hiervan toch een beetje gedemotiveerd. Maar nadat ze zich bewust maakten van het feit dat hun danskwaliteiten enorm vooruit waren gegaan, maar de show en de flair niet meer zo aanwezig waren gingen we daarmee aan de slag. De afgelopen weken was het dansen attractiever en leuker om naar te kijken, maar zelfvertrouwen komt niet na 1 nacht slapen. Dit NK hebben jullie er alles aan gedaan en precies gedaan wat we hebben gevraagd, maar het was volgens deze jury niet voldoende. Jammer, maar we blijven door vechten. Een 13de plek is niet waar jullie volgens ons horen.

 

 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates