IDSF Luik - 19-10-2009, 52e

Ging het vorige week niet over dat goede gevoel, maar die tegenvallende uitslagen? Deze week hebben we er weer eentje. In Luik was het allemaal te doen. Al snel kregen we door dat het veld van vandaag behoorlijk sterk was. Dit bleek ook uit de resultaten na de eerste ronde. Slechts twee nederlandse paren die rechtstreeks door gingen naar de tweede ronde.

Persoonlijk hadden we er, na een bijzondere zware workshop en les de dag ervoor, weer veel zin in. De eerste ronde liep ook al meteen goed. Nog niet alles van de dag ervoor kunnen toepassen, maar toch al met een goed gevoel de vloer af gegaan. Zoals verwacht mochten we ook weer aantreden in de herkansing. Daar liep alles nog beter dan in de voorronde. Het meerendeel van wat we de dag ervoor geleerd hadden konden we hier ook uitvoeren en we waren dan ook erg tevreden over het dansen. Een goede wedstrijd zo richting het NK.

Het enige wat (weer) een beetje tegenviel was de uitslag. Met een 52e plaats moesten we genoegen nemen. Verder wel een hele nuttige en leuke dag geweest. Volgende week naar de BeNeLux-kampioenschappen in Amstelveen om weer eens te kijken hoe we het in onze eigen klasse doen!

 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates