NADB Oldenzaal - 13-09-2009, 7e

De eerste NADB wedstrijd van het seizoen. Een heel eind rijden voor ons (zeker als je te trots bent om de TomTom mee te nemen en de toeristische route over de N-wegen rijdt – wel erg mooi hoor -), maar de accommodatie maakt de lange trip meer dan goed. Wat hebben ze daar toch een mooie, grote dansschool.

 

Een beetje slecht voorbereid waren we helaas wel. De afgelopen maand lekker naar Kreta geweest en dankzij deze fantastische vakantie dan ook maar twee keer kunnen trainen voor deze wedstrijd. Een duidelijk doel hadden we dus ook niet.

De voorronde verliep niet slecht,maar toch een beetje rommelig, wat niet gek is na zo weinig training. De herkansing daarentegen ging helemaal super! Dat we de halve mochten dansen kwam dan ook niet als verrassing. Het gebrek aan trainingsritme brak ons daarin een beetje op en de rommeligheid uit de voorronde kwam helaas weer terug. Uiteindelijk werden we 7de en zijn we toch tevreden.
Oldenzaal was een wedstrijd met ontzettend veel sfeer. Dit werd vooral onderstreept door een zwart-goud kleurig groepje linksachter in de zaal; wat een herrie kunnen jullie maken zeg! Hartstikke bedankt weer daarvoor!! :-)


 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates