IDSF Wuppertal - 05-07-2009, 50e

In een prachtige zaal, met heel veel sfeer en vele mensen die ons aanmoedigen is het moeilijk om slecht te dansen, zelfs in de “zomervakantie” . Helaas ging dat in de voorronde nog niet helemaal op, al waren we niet helemaal ontevreden. Het was allemaal nog wel een beetje rommelig en onwennig, maar gelukkig bleek dat het voldoende was om de tweede ronde te mogen dansen.

05-07-09 wuppertal.jpgDie tweede ronde dansten we met een heel, heel goed gevoel. De zaal, de muziek, de ambiance en iedereen om ons heen zorgden ervoor dat alles klopte. Wat is dansen toch gaaf!!

Onze trainers zeiden ook dat dit het beste was wat we ooit hebben laten zien… en de glimlach werd nog groter. Nog groter werd die glimlach toen we even later de plaatsingslijst zagen… een gedeelde 50/51ste plaats. Zo dicht bij de beste 48, wat nou zomervakantie??

Bij deze gaan we weer iedereen die ons heeft aangemoedigd heel erg bedanken, en dat waren er weer veel. Bedankt ook Sebas en Marleen, onze vast IDSF carpoolmaatjes, voor het meerijden en het wachten. Volgende keer dansen we de tweede ronde samen!

 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates