NADB Dalfsen - 30-3-2008, 5e A-klasse, 2e basic EW

En weer op naar Dalfsen. Helaas niet helemaal uitgeslapen omdat Petra weer was vergeten dat haar telefoon zelf de klok verzet, en ze dus ipv één uur, twee uur vroeger haar bed uitkwam. 

 

 

Meteen na onze voorronde was de voorronde van de basic Engelse wals. Deze liep eigenlijk niet zo goed, want we waren moe van de A-klasse voorronde. In beide disciplines werden we doorgeplaatst, en hadden gelukkig dus even de tijd om uit te rusten. De halve finale ging zowel in de A-klasse als in de basic hartstikke lekker. Met een goed gevoel wachtten we op de finales, waarbij de voor beiden werden opgeroepen. De A-klasse finale was weer erg sterk. Fijn om te beseffen dat we blijkbaar sterk genoeg zijn om in deze fianel mee te dansen. Na een lekkere finale werden we uiteindelijk 5de. In de fianle basic moesten we twee verschillende walsen dansen. Lekker relaxt, die basic trouwens. Hierin werden we 2de, dus prima gedaan!

Eenmaal in Dalfsen ging de voorronde eigenlijk best goed, we probeerden toe te passen wat we van Herman de dag ervoor hadden geleerd, en dat ging best goed, althans de eerste drie passen van iedere dans, verder moeten we het toch nog even trainen ;)

 

Eén van onze sponsors:

RocketTheme Joomla Templates