Petra

Over Petra

Als puber ging ik op dansles. Niet omdat ik moest vanwege de opvoeding of zo, maar gewoon, omdat ik het leuk vond. Na een jaartje of twee ontmoette ik John in de dansschool en vanaf de cursus zilverster ben ik met hem gaan dansen, eigenlijk vooral omdat ik toen zwaar verliefd op hem was!  De verliefdheid ging over, maar het dansen gelukkig niet en ik ben nog steeds iedere training blij dat ik met veel plezier met John mag dansen.

 

In het dagelijks leven werk ik als research analist bij de Microarray Faciliteit van het St. Radboud in Nijmegen. Verder woon ik samen met mijn lieve vriend Chris in het gezellige “Eindhoven de gekste!!!”

 

 

John

 

Over John

Ik was 15 toen ik naar mijn eerste dansles ging... omdat het moest!!
De reden zoals de meeste (vooral mannen;)) hadden toen ze moesten beginnen.
Vanaf les één was ik verkocht! Binnen de kortste keren werd dit ene uurtje in de week er dan ook meer.
Al snel kwam ik Petra tegen, waarmee ik wedstrijden ben gaan dansen. En na tien jaar is dit eigenlijk nog
minstens zo leuk als toen we begonnen.

 

Naast dansen ben ik nog student Bedrijfscommunicatie & Digitale Media aan de universiteit in Tilburg.
Verder vind ik het leuk om een paar keer in de week op de tennisbaan te staan en probeer ik zo nu en dan ook nog eens op een snowboard te staan.

 

 

 

Over ons:

In januari 1999 zijn wij samen wedstrijden gaan dansen. Bij onze eerste dansschool (danscentrum Brabant) waren dit alleen nog maar de nieuwelingen wedstrijden bij de NDO (ongeveer 4 of 5 per jaar, te vergelijken met de debutantenklassen bij de NADB). Toen we vanwege beperkte doorgroeimogelijkheden op zoek moesten naar een andere dansschool kwamen we bij Hennesen in Eindhoven terecht. Voor het eerst zagen wij een gebouw dat speciaal ingericht was voor het dansen! Hier hebben we een aantal jaren les gehad en in aanraking gekomen met regionale wedstrijden (de Brado).

 

Toen we na een aantal jaren weer een nieuwe uitdaging zochten, kwam Piet Rullens op ons pad. Een uitnodiging om mee te trainen met formatieteam Moving Action, welke al veelvoudig Nederlands- en BeNeLuxkampioen waren en ook al verschillende finaleplaatsen op EK’s  en WK’s op hun naam hadden staan, konden wij dan ook niet afslaan. Via Piet kwamen wij ook in aanraking met een andere dansbond, de NADB. Voor ons was het wedstrijdelement hier een stuk duidelijker aanwezig, wat ons ook meer aantrok. In de jaren die volgden klommen wij langzaam maar zeker door de verschillende klassen bij de NADB en mochten wij ons ondertussen ook Nederlands kampioen formatiedansen noemen.

 

In 2008 zijn we via Piet Rullens in contact gebracht met Herman & Michèle. Het paar waar je tot die tijd alleen maar vol verbazing tegenop keek, behoorde opeens tot je trainers! We hoefden dan ook geen moment na te denken toen we hoorde dat zij een eigen team op wilde zetten. Inmiddels hebben we hard aan de weg getimmerd en staan we sinds het begin van 2010 in de hoogte klasse van Nederland!

 
RocketTheme Joomla Templates